Bloemen-aquarel met Nicole Vlerick

27
10
27/10 09:30 - 22/12 11:30
Camille Van der Cruyssenstraat 13, 9850 Nevele

Aquarel is subtiel, kleurrijk, doorschijnend, fragiel en telkens weer een uitdaging.

Beschrijving 

Van jongs af aan was ik gefascineerd door deze subtiele techniek, zo kleurrijk, doorschijnend , fragiel………. Enkel water, papier en pigment. Zo simpel. Het is vooral spelen met water en kleuren. Het witte papier uitdagen ……en tot verassende effecten komen. Daarom ben ik verder gegaan en heb prachtige ontdekkingen gedaan , namelijk door Oscar Kokoschka , die een school heeft opgericht enkel voor aquarel, want in de meeste academies is dit geen lesonderwerp. Ik ben terecht gekomen ,bij Jan Buytaert ,ook leerling van de grote Kokoschka ,die aquarel gaf in het academie van Sint – Niklaas. Heb contact met aquarellisten in het buitenland, waar ik gegevens mee deel. Les geven in deze mooie techniek is voor mij niet nieuw. Ik zal iedereen persoonlijk begeleiden en aanleren van verschillende technieken, nat op droog ,nat op nat, negatief schilderen enz. We schilderen bloemen, stillevens en landschappen op een spontane manier. Deze lessen zijn voor iedereen, ook beginners.
 

Voorkennis 

Er is geen voorkennis vereist

Data 

8 keer zaterdagvoormiddag van 10:00 tot 12:30
Er is een klein kwartietje koffiepauze voorzien
27/10 - 10/11 - 17/11 - 24/11 - 1/12 - 8/12 - 15/12 en 22/12

Locatie 

Leslokaal ateljee15 | Camille Van der Cruyssenstraat 13 | 9850 Nevele.
Opgelet, in de Camille Van der Cruyssenstraat begint de blauwe zone.

Meebrengen 

De eerste dag breng je mee wat je hebt : Aquarelpapier verf en penselen en zeker een vod Daar gaan we mee starten; We gaan alle papiersoorten pigmenten en penselen bespreken en dan kunnen jullie aankopen doen voor de volgende les.
Wie niets heeft neemt eerst contact op met mij, ik geef dan een lijst.
Nicole_vlerick@telenet.be

Praktische info 

 

inschrijvinsgeld 
130 €
Inschrijven 

Het inschrijvingsgeld bedraagt 130 € en moet gestort worden op rekening BE43 0017 8872 8601 bij BNP PARIBAS FORTIS op naam van ateljee15 met vermelding van je naam en de naam van de cursus, graag twee weken voor aanvang van de cursus. Als je vergat te betalen, als je laattijdig inschrijft of als het voor jou gemakkelijker is, mag je het inschrijvingsgeld cash en met gepast geld betalen bij aanvang van de eerste les.

algemene voorwaarden 

Lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie over annulaties.
Tot later
Het team van ateljee15

Organisatie 
ateljee15