Folder voorjaar 2017 is er!

Iedereen creatief!

De nieuwe folder voor het voorjaar van 2017 is net terug van de drukker. Wat mag je allemaal verwachten?
Onze daguitstap naar Valenciennes, Roubaix  en het museum La Piscine staat gepland op 2 april. We maken een deal: voor elke nieuwe deelnemer die je meebrengt krijgen zowel jij als de nieuwe deelnemer een korting van 5 €.
We hebben 3 reeksen lezingen. We starten in Januari met 4 avonden rond grafiek vanaf Lodewijk XIV. Dan volgt een avond over natuurfotografie door een van de beste natuurfotografen van België, Jeffrey Van Daele. Einde maart zal Jeffrey een workshop natuurfotografie geven, gespreid over 5 dagen, met een praktijkmoment in het grootste natuurgebied rond Gent, de Bourgoyen.Let op, het aantal plaatsen is beperkt.
In maart hebben we 2 avonden psycholoog en muziekfanaat Luc Silon te gast. Hij legt een link tussen beeldende kunst en muziek. Luc bespreekt de Beethovenfries van Gustav Klimt op de tonen van de 9de van Beethoven.
Heb je geld uitgegeven aan een fototoestel maar heb je het gevoel dat je het niet optimaal gebruikt? Volg dan onze workshop Help! Ik heb een fototoestel. Koen Van de Moortel geeft 8 keer 3 uur les. De kwaliteit van je foto's stijgt na elke les.
We stoppen met de langlopende cursussen tekenen en schilderen en stappen over naar kortere workshops rond specifieke thema’s: Zo is er een workshop van 6 sessies waarin Wivina Ockier je beter leert kijken en beter leert tekenen en een andere waarin je figuratief leert schilderen.
En je kan vanaf nu ook komen modeltekenen.
Martine Matthys gaat verder met haar opleidingen kalligrafie maar verzorgt nu ook een workshop mixed media, onontbeerlijk voor je art journaling-projecten. Brigitte De Vuyst verzorgt een workshop aquarel Stap voor Stap, een echte basiscursus. Met Guy Gruwier trek je met je schetsboek de natuur in om te leren aquarelschetsen.
Eddy Van Meulebroeck begeleidt je bij het boetseren met klei. Je werk wordt zoals voorheen gebakken en geglazuurd. Nieuw is dat we in juni een extra dag inlassen waarbij we volgens een oude Japanse techniek gaan Raku stoken. Vraag maar eens aan Google hoe dat zit.
Je kan de folder hier downloaden