Brigitte De Vuyst

Brigitte De Vuyst

Tekenen en schilderen, dat ben ik. Het vervolmaakt me, geeft me zelfvertrouwen en voldoening. Het is een passie, een deel van mezelf. Het creëren, het verwerken van beelden, van indrukken, het geraakt worden door een beeld, door een situatieis constant aanwezig.

Begeleider voor 
Biografie 

Brigitte begon een 15-tal jaar geleden met een opleiding aan een Academie voor Schone Kunsten. Tekenen en schilderen, het is een passie  en het is de aquareltechniek die haar
uitermate blijft boeien. Naast het schilderen op locatie, maakt ze ook heel gevoelige werken.  Deze beelden ontstaan vanuit eigen ervaringen en indrukken die mensen achterlaten bij belangrijke gebeurtenissen in hun leven.
Aquarel is één van de moeilijkste technieken. Aquarelleren is zo verrassend, onvoorspelbaar en daarom zo fascinerend. Door de techniek van bij de basis aan te leren, wil ze haar passie doorgeven en wil ze graag dat mensen zich niet laten afschrikken door het medium.
Brigitte wil  zelf ook nog veel groeien. Een kunstenaar kan nooit zeggen wanneer hij zijn beste werk heeft gemaakt, zal altijd proberen door te gaan, het anders proberen, beter te doen, zichzelf uit te dagen… Ze volgt daarom regelmatig workshops in het buitenland bij internationaal bekende aquarellisten.