Inloop-ateljee

10
01
10/01 09:30 - 25/06 21:30
Camille Van der Cruyssenstraat 13, 9850 Nevele

Na de inloopdouche nu eindelijk het inloop-ateljee!

Beschrijving 

Ben je ook graag creatief bezig maar heb je daar thuis niet de mogelijkheid toe? Wil je graag andere creatieve mensen ontmoeten? Ateljee15 biedt je de gelegenheid om te komen werken in het inloop-ateljee.
Het uitgangspunt is dat je zelfstandig werkt, elkaar ondersteunt en kennis en technieken uitwisselt. Regelmatig komt iemand langs om je verder te helpen.
Tijdens het inloop-ateljee beperken we ons in hoofdzaak tot een aantal klassieke technieken: tekenen & schilderen, aquarel en boetseren met klei. Maar als jij creatief bent met een andere techniek en je wil je kennis delen, dan ben je zeker welkom.
Tijdens het inloop-ateljee wordt er geen les gegeven zoals dat bij een workshop wel het geval is. Je kiest zelf wat je wil maken en hoe je dat wil maken. Je zorgt zelf voor wat je verbruikt, zoals verf, borstels, papier en klei. Ateljee15 zorgt bijvoorbeeld voor schildersezels en op termijn voor een draaischijf en een keramiekoven.
Inschrijven voor het inloop-ateljee kost 125 € en dat geeft je recht om een half jaar lang zo vaak als je maar wil in het ateljee te komen werken op de dagen dat er geen workshops doorgaan. Bovendien krijgt iedereen die inschrijft voor het inloop-ateljee 2 keer 25 € korting op een workshop naar keuze.
Zo krijg je les tijdens de workshop en kan je inoefenen tijdens het inloop-ateljee. De ideale mix tussen theorie en praktijk.

Data 

Kijk op de bijgevoegde kalender

Locatie 

Camille Van der Cruyssenstraat 13 | 9850 Nevele

Meebrengen 

Je brengt zelf het materiaal mee dat je nodig hebt. Sommige materialen zijn beschikbaar in het atelier. Dazt wordt duidelijk na de eerste sessie die je volgt.

Klik voor meer voorbeelden 
inschrijvinsgeld 
125 €
Inschrijven 

Het inschrijvingsgeld bedraagt 125 € en moet gestort worden op rekening BE43 0017 8872 8601 bij BNP PARIBAS FORTIS op naam van ateljee15 met vermelding van je naam en de naam van de cursus, graag twee weken voor aanvang van de cursus. Als je vergat te betalen of als je laattijdig inschrijft mag je het inschrijvingsgeld cash en met gepast geld betalen bij aanvang van de eerste les.

algemene voorwaarden 

Open www.ateljee15.be/algemenevoorwaarden voor meer informatie over annulaties. Tot later Het team van ateljee15